HR EN

Charlie Design

IZLOŽBA THE TIME OF INNOCENCE

Sinoć je u galeriji Velvet izložbom fotografija Mare Milin predstavljena nova proljeće – ljeto kolekcija „The time of innocence s-s 013“ modne dizajnerice Loredane Bahorić i njenog branda Charlie design.
Ovaj jedinstven spoj mode i umjetnosti nisu posjetili su brojna imena društvenog života: Mare Milin, Anja Šovagović Despot, Edvin Liverić, Ronald Braus, Saša šekoranja, Nada Rocco, Marinko Leš Ogi Antunac.
Visoko estetizirani, pročišćeni vizuali nove kampanje Charlie designa, uvode u jedan novi svijet u kojem ima mjesta za snove, gdje je sve fluidno i sve moguće. Radi se o spoju mekanih formi i neobičnih struktura, kontrast mekog i krutog, prozirnog i punog - stvara neponovljivu modnu priču.
Potpuno bijela kolekcija rađena je do svile, organdija, pamuka i kože. Komadi se s lakoćom daju kombinirati. Narušena je s crnim gumenim detaljima koji daju savršen balans cijeloj priči. Veliki svijetlo sivi printevi s fotografijama iz prijašnjih kampanja aplicirani su na haljine, tunike, sakoe te djeluju pomalo nestvarno, a retro - avangardni štih tipičan za Charlie estetiku u potpunosti je zastupljen na novi način.